Daniel Eriksson, fotograf

 

Hej

Daniel, här. Tack för att du tittar på min hemsida. Hoppas bilderna ger dig en trevlig upplevelse och att du kanske kan få lite inspiration i ditt eget fotograferande.

Jag är alltså fotograf på Åland. Idag arbetar jag deltid på Ålandstidningen samtidigt som jag driver mitt eget företag MyEyes bildarkiv Ab.

I grunden är jag pressfotograf som genom åren känt att jag behöver andra utmaningar såsom böcker, utställningar, kalendrar, reklamfoto, frimärken och mycket mer. Att fotografera människor dokumentärt, som porträtt eller i reklam ligger ändå närmast hjärtat. Skärgården är en annan sak som jag gillar även om jag inte kan kalla mig naturfotograf. Bland mina bilder hittar du också av naturliga skäl massor av ålandsbilder.

På den här hemsidan hittar du arbetsprover från de senaste åren. Under rubriken Portfolio finns ett urval favoritbilder som bäst representerar min fotografi. Flera bilder från flera områden hittar du under rubriken Arkiv. Dagboken ska jag försöka uppdatera så ofta jag hinner.

Daniel Eriksson

 Daniel Eriksson

Född: 25 september 1968

Bor: Mariehamn, Åland, Finland

Arbete: Fotograf, Ålandstidningen & MyEyes bildarkiv

Familj: Fru, tre barn

Intressen: Fotboll, mat, film, båtliv, jakt, foto, historia, människor, idrott & rörelse